Skøde og Berigtigelse

Avoue samarbejder med Boligadvokater flere steder i landet, som kan hjælpe dig med skødebehandling 

voue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processe

Det sidste skridt

mod at blive ny boligejer er udarbejdelse af skøde samt berigtigelse. I den forbindelse kan det være en stor fordel at få hjælp fra en professionel advokat, der kender til disse procedurer. Efter købsaftalen er underskrevet, skal både skøde og berigtigelse ske. Det hele kan du læse mere om lige her, og om hvorfor du bør benytte dig af en professionel advokat.

Hvad er et skøde?

Efter købsaftalen er underskrevet, skal du udarbejde et skøde i samarbejde med en advokat. Dette er et digitalt dokument, der er nødvendigt for at gennemføre et køb. Skødet oplyser, hvem der har retmæssigt ejerskab over ejendommen. Dermed bliver du fraskrevet eller tilskrevet som ejer af den givne bolig. 

Tinglysning

Efterfølgende skal skødet tinglyses. Tinglysningen sker digitalt, hvor du indsender det udarbejdede skøde. Skødet skal underskrives af både køber og sælger, hvorefter det sendes videre til tinglysning. Skødet er først gyldigt, når det er blevet godkendt.

Forskellige former for skøde

Der findes en lang række af forskellige skøder alt efter din situation. Først og fremmest er der et klassisk skøde, som omfatter ovenstående. Dette er gældende i enhver situation, hvor der er tale om et salg eller køb af bolig. Heriblandt finder du et skilsmisseskøde, der giver dig mulighed for at fraskrive dig ansvaret for en bolig, hvis du er blevet skilt. 

Transportskøde

Et transportskøde anvendes, når du køber en bolig på auktion. Skødet udarbejdes i papirform og indeholder oplysninger og informationer angående den aftale, der er indgået mellem parterne. Skødet skal efterfølgende underskrives af de to parter, hvorefter det indsendes til fogedretten. Dermed kan skødet udstede et auktionsskøde, der videregives til den endelige køber.

Berigtigelse i forbindelse med en bolighandel

I takt med at købsaftalen er underskrevet, skal bolighandlen berigtiges. En berigtigelse er en gennemførelse af handlen i overensstemmelse med de aftalte vilkår. Her vil sælger modtage sine penge, og som køber skal man sikre sig retten over den givne ejendom.

At berigtige handlen er i bund og grund den praktiske proces med den endelige handel. Denne del af handlen er afgørende, og her vil en advokat kunne hjælpe dig med at få det hele til at foregå under de rette omstændigheder.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab