Salg af bolig

Få hjælp til køb af bolig – Avoue samarbejder med Boligadvokater flere steder i landet, som kan hjælpe dig med selv at sælge din bolig

voue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processe

Salg af bolig

I forbindelse med et salg af bolig har du flere muligheder for at få den solgt. Mange vælger i dag selvsalg fremfor salg gennem en ejendomsmægler, hvor du dermed selv står med ansvaret for salget.

Her kan det være en fordel at få hjælp fra en advokat til at udarbejde de nødvendige dokumenter og i forbindelse med en eventuel forhandling.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Selvsalgets fordele

Når det kommer til salg af bolig, er det ofte forbundet med mange forskellige udgifter, hvis du vælger en traditionel ejendomsmægler. Du betaler for den service, der leveres af ejendomsmægleren i forbindelse med fremvisninger samt et fast beløb, når boligen er solgt. Dermed er den store fordel ved selvsalg, at du sparer mange penge ved selv at gøre arbejdet.

Ved salg af din bolig gennem selvsalg står du selv for både fremvisning, prissætning, forhandling og udarbejdelse af juridiske dokumenter. Der medfølger flere opgaver for dig som sælger, men til gengæld kan du gøre det langt billigere. Du er desuden selv herre over, hvordan boligen vises frem, og hvordan kommunikationen med potentielle købere skal foregå.

Opgaver forbundet med selvsalg

Som nævnt har du en række opgaver, når du vælger et salg af bolig gennem selvsalg. Først og fremmest skal du selv sørge for at tage præsentable billeder og udarbejde et salgsmateriale, du kan give til potentielle købere. Her skal du sørge for at få udarbejdet en tilstandsrapport, der giver købere et overblik over boligens tilstand.

Du har mulighed for at benytte dig af forskellige portaler for selvsalg. På den måde bliver din bolig godt eksponeret på markedet, og det er nemt for interesserede at rette henvendelse til dig. Du står selv for fremvisninger og udarbejdelse af en købsaftale.

Hjælp fra en advokat i forbindelse med selvsalg

Når du selv vælger at sælge din bolig, vil der være et øget behov for juridisk assistance under processen. Det gælder i forbindelse med udarbejdelse af forskellige dokumenter samt rådgivning under forhandling og prissætning.

Selvsalg er fordelagtigt, men samtidig også krævende for dig som sælger, og der kan nemt gå noget galt, hvis ikke alt kigges efter i sømmene. Med hjælp fra en advokat kan du og køber komme til enighed og lave en god handel.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab