Salg af Sommerhus

Få hjælp til salg af sommerhus – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

voue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processe

Salg af sommerhus

Går du med tankerne om at sælge dit sommerhus? I forbindelse med ethvert salg af en bolig, hvad enten det er helårsbolig eller sommerhus, er der en række overvejelser, du bør gøre dig. Her kan du blandt andet benytte dig af muligheden for selvsalg. Det kan spare dig for mange penge, hvis du gør noget af arbejdet selv, og her kan du få stor glæde af en advokat, der kan hjælpe dig.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Selvsalg af sommerhus

Når det kommer til salg af sommerhuse, ser vi en stigende tendens til, at mange vælger selv at sælge boligen. Ved et salg af sommerhus kan du altid få hjælp fra en ejendomsmægler. Det kan dog gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvilket kan være en stor post i det samlede billede.

Selvsalg giver dig mulighed for at spare salæret til din ejendomsmægler, og i stedet får du flere penge med fra handlen. Du står selv med ansvaret for salget, og derfor er det en god idé at alliere dig med en advokat. På den måde har du altid en hjælpende hånd til udarbejdelse af dokumenter, forhandling og andre opgaver.

Selvsalg betyder flere opgaver for dig

Der findes forskellige muligheder for selvsalg, og i dag er der en stor eksponering på især online sider. Du skal selv sørge for at producere et opslag, fastsætte prisen og præsentere boligen på bedst mulig vis. I købsopstillingen skal du kunne præsentere forskellige dokumenter og oplysninger.

Du har ligeledes det fulde ansvar for kontakt til potentielle købere og fremvisninger. Derfor kræver det lidt arbejde for dit vedkommende ved et salg af sommerhus gennem selvsalg. Til gengæld vil du selv have styringen med hele processen og slippe for at betale ejendomsmægleren for salget.

Få hjælp fra en advokat til selvsalg

Ved et boligsalg følger der en række forpligtelser og nødvendige dokumenter, der skal udarbejdes. En boligadvokat vil kunne hjælpe dig med blandt andet at udarbejde en tilstandsrapport og vurdere den rigtige salgspris.

En boligadvokat vil ligeledes hjælpe med udarbejdelse af skøde og tinglysning af samme. Skødet er den bindende overdragelse mellem dig og den nye ejer, så du ikke længere hæfter for sommerhuset.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab