Køberrådgivning

Få køberrådgivning til køb af bolig  – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

Advokat rådgivning med digital profil

Køberrådgivning

Står du overfor et køb af en bolig, er der en række forskellige beslutninger, du skal træffe. Disse beslutninger kan være afgørende for det endelige udfald af købsaftalen og dine muligheder fremadrettet. Vil du gerne undgå fejltagelser eller forsømte linjer, kan du med fordel søge køberrådgivning hos en advokat.
 

En boligadvokat er specialist inden for køberrådgivning og hjælp til diverse opgaver i købsprocessen. Det giver dig tryghed, når du vælger at købe din drømmebolig.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Hvad indebærer køberrådgivning?

Helt overordnet er der tale om en service, hvor du har mulighed for at få rådgivning som boligkøber. En køberrådgiver vil håndtere forskellige dokumenter og udføre praktiske processer, der følger med et boligkøb.
 

En køberrådgiver er en boligadvokat, der er specialiseret inden for netop boligkøb. Denne rådgivning har samme funktion som sælgers ejendomsmægler og er derfor 100 % på din side hele processen igennem.

Udarbejdelse af skøde

Ved at benytte dig af en advokat, der kan sørge for professionel køberrådgivning, vil du også kunne få hjælp til udarbejdelse af skøde. Her vil advokaten udarbejde dette for dig og sørge for at få det tinglyst.
 

Skødet er det endelige bevis på, at du er den nye ejer af den respektive bolig. Dokumentet er juridisk bindende og fungerer som en overdragelsesaftale mellem den tidligere ejer og dig.

Forskellige muligheder for køberrådgivning

En boligadvokat har en bred viden inden for alt, hvad der rør sig omkring boligkøb. Dermed kan du også få hjælp og rådgivning i forbindelse med en række af de forskellige delprocesser ved køb af en bolig.
 
Først og fremmest vil du med køberrådgivning kunne få hjælp til at finde netop den bolig, du er på udkig efter. Ligeledes vil en advokat tage med ud til besigtigelse og gennemgå tilstandsrapporten sammen med dig. Du kan søge råd og vejledning hos din advokat i forhold til en eventuel forhandling eller vurdering af fejl og mangler på boligen.
 

Selve købsaftalen er særdeles vigtig ved ethvert boligkøb. Denne skal gennemgås grundigt, og det vil du kunne få hjælp til med køberrådgivning. Juridisk sagsbehandling i forbindelse med handlen kan du overlade til din advokat, så alt bliver udarbejdet korrekt.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab