Køb af udlejningsejendom

Få hjælp til køb af udlejningsejendomme – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

Advokat rådgivning med digital profil

Køb af udlejningsejendom

Mange vælger i dag at investere i en udlejningsejendom, der efterfølgende lejes ud til andre. Dette kan ske som både private boliger eller som erhvervslejemål. Der gælder nogle helt særlige regler for køb af bolig, når du vælger at købe en udlejningsejendom. Det betyder også en række forskellige dele i købsprocessen, hvor det kan være nyttigt at benytte sig af advokatrådgivning.


Med en dygtig advokat kan du få hjælp og rådgivning gennem hele processen. Vi samarbejder med landets bedste boligadvokater, der kan være din sidemand hele vejen igennem.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Hvad er en udlejningsejendom?

Helt grundlæggende er en udlejningsejendom en fast ejendom, hvor du har rettigheder til at udleje den til forskellige formål. Du vil stå som ejer af ejendommen, men du har ligeledes mulighed for at lade lejere bosætte sig i ejendommen. Ved køb af udlejningsejendom kan du opnå et økonomisk afkast gennem udlejning til erhverv eller private.


Når du står som ejer af en ejendom, hvor du lejer dele ud til andre, skal du sørge for at udarbejde korrekte lejekontrakter. Samtidig kan der være en række forskellige forpligtelser i forbindelse med køb af ejendommen, som du skal undersøge, om du kan overtage.

Køber du selv eller din virksomhed?

Der er forskel på dine muligheder, alt efter om du køber en udlejningsejendom som virksomhed eller som privatperson. Ved køb af en udlejningsejendom skal du beslutte, hvem der juridisk skal hæfte for ejendommen. Her kan en advokat hjælpe dig med at træffe den rette beslutning og give dig klarhed omkring fordele ved begge dele.

Købesum og gennemgang af købsaftale

Selve købesummen på den udlejningsejendom, du kigger efter, vil ofte fastlægges efter ejendommens størrelse og mulighed for årlige indtægter. Også den løbende vedligeholdelse og forbedringer har en indflydelse på prisen.
 

Med professionel advokatrådgivning kan du få god sparring gennem købsprocessen. Du vil få andre øjne på ejendommen, der kan være med til at vurdere, om købesummen er retmæssig. Desuden vil en advokat kunne hjælpe dig med grundig gennemgang af købsaftalen. Der kan være en række forpligtelser eller forbehold, der er vigtige at have øje for i en købsaftale, og det vil din advokat kunne hjælpe dig med.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab