Køb af Sommerhus

Få hjælp til køb af sommerhus – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

voue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processe

Køb af sommerhus

Går du og drømmer om et sommerhus, er der en række opgaver, hvor det kan være en fordel at søge hjælp hos en boligadvokat. Her vil der være en række praktiske opgaver, der skal klares og udarbejdes, og bliver dette ikke gjort korrekt, kan det få store konsekvenser for dig. Her kan du læse mere om køb af sommerhus, og hvad du kan få professionel hjælp til.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Gennemgang af dokumenter

I forbindelse med et køb af sommerhus vil der være en række dokumenter, der er fordelagtige at gennemlæse. Ved at betinge købet med et advokatforbehold får du mulighed for at gennemgå dokumenter, selvom en købsaftale er underskrevet. Finder advokaten nogle forhold i dokumenterne, der resulterer i, at du ikke længere ønsker at købe sommerhuset, har du mulighed for at fortryde aftalen.
 

Hvis du ikke får et advokatforbehold, skal du betale en samlet godtgørelse til sælger. Denne godtgørelse vil ofte omfatte 1 procent af boligens samlede købesum samt en skriftlig fortrydelse. Denne skal fremsendes inden for seks hverdage for at være gældende.

Sommerhusets stand og den rette pris

Sommerhuse vil ofte være af ældre dato. I forbindelse med køb af sommerhus skal du sørge for at være velinformeret omkring sommerhusets stand og vedligeholdelse. På den måde kan du sikre dig mod uforudsete opgaver, der kan være dyre at gennemføre.
 
Prisen på et sommerhus afhænger af forskellige faktorer. Først og fremmest spiller husets stand og størrelse en stor rolle. Jo nyere sommerhuset er, desto højere vil prisen generelt være. Sommerhusets tilstand har også en stor betydning for prisen, og dermed er de nyere huse ofte dyrere end ældre. Det kan være faktorer som varmeudgifter, isolering og tagkonstruktion, der kan have en betydning for den endelige pris. 
 

Også beliggenheden har en stor betydning for prisen. I takt med en stigende popularitet inden for køb af sommerhus er det blevet betydeligt dyrere at købe et sommerhus i de eftertragtede områder. Prioriterer du den gode beliggenhed højest, kan det være en mulighed at kigge nærmere på et ældre hus, hvor budgettet tillader plads til renoveringsprojekter, så du på sigt kan få skabt drømmehuset på den rigtige beliggenhed.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab