Boligadvokat

Få hjælp af en boligadvokat til køb eller salg af bolig – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.
Advokat rådgivning med digital profil

Boligadvokat til boligkøbet

Få professionel hjælp af en boligadvokat til boligkøbet. Vi hjælper dig sikkert i mål.

Et boligkøb i blinde er noget, som ikke altid er til at forudse, før købsaftalen er underskrevet. Der er en række forskellige faktorer, der er afgørende for, om du kommer sikkert ud på den anden side.

Ved at få hjælp fra en boligadvokat kan du få hjælp til alt det praktiske i forbindelse med køb af privat ejendom. På den måde kommer du, som enten køber eller sælger, i mål med dine drømme på en god og sikker måde.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

En boligadvokat til dig, der skal købe en ny bolig

Ved et boligkøb vil der være en række juridiske dokumenter, der skal være udarbejdet korrekt. Først og fremmest kan du søge køberrådgivning hos den boligadvokat, du har allieret dig med. Køberrådgivning består af hjælp under forhandling og gennemgang af en række juridiske dokumenter, der vil være i forbindelse med et eventuelt boligkøb.

Samtidig vil en boligadvokat kunne hjælpe dig med at udarbejde det nødvendige skøde. Et skøde er lovpligtigt i forbindelse med et boligkøb, og det er den endelige registrering af, at du ejer boligen. Du kan desuden få hjælp til gennemgang af tilstandsrapporten, hvor boligadvokater ligeledes tilbyder rådgivning angående tilstandsrapportens udfald og de mulige konsekvenser, eventuelle skader kan medføre.

Slutteligt vil vi nævne, at du med en boligadvokat også kan få hjælp til stiftelse af en ejerskifteforsikring, der er din sikring efter handlen.

En boligadvokat til sælgeren

En boligadvokat hjælper også dig, der står over for et potentielt salg af din nuværende bolig. Ejendomsmægleren varetager nogle opgaver, mens du selv skal stå for andre.

Med hjælp fra en boligadvokat vil du først og fremmest få hjælp til udarbejdelse af købsaftale og eventuelle forbehold. Alt efter, om du køber en andelsbolig eller ejerbolig, og om du foretager et forældrekøb, vil der være forskellige krav og betingelser, som din boligadvokat kan hjælpe med at gennemgå.

Du kan ligeledes få hjælp til tilstandsrapport og ejerskifteforsikring. Det er nemlig ikke kun køberen, der har gavn af dette. Du bliver på den måde fritaget for det 10-årige ansvar, der medfølger, hvis der opstår skjulte skader eller mangler ved din bolig.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab