Køb af erhvervsejendomme

Få hjælp til køb af erhvervsejendomme – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

Advokat rådgivning med digital profil

Køb af erhvervsejendomme

Når det gælder køb af bolig, er det altid en god idé at få en hjælpende hånd fra en professionel boligadvokat. Er du på udkig efter en erhvervsejendom, eller har du allerede fundet den rette, vil en dygtig advokat kunne hjælpe dig i mål med dine drømme.
En erhvervsejendom er en fast ejendom, der ikke anvendes til beboelse, men derimod kan bruges som kontor eller lagerplads. Erhvervsejendomme er derfor det ideelle valg for dig, der gerne vil have nogle lokaler, hvorfra du kan drive din virksomhed og skabe nogle gode rammer for dig og dine ansatte. Du har ved køb af erhvervsejendomme også mulighed for at udleje disse lokaler til andre virksomheder.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Det kan en advokat hjælpe dig med, i forbindelse med erhvervsejendomme

Køb af erhvervsejendomme fungerer på anden vis end køb af en fast bolig. Ofte er der tale om nogle store lokaler og andre betingelser, som du skal sørge for at sætte dig godt ind i, inden du underskriver købsaftalen.
 
Med hjælp fra en advokat vil du først og fremmest kunne være sikker på, at alle handelsvilkår er på plads, så de tilgodeser begge parter. Du kan ligeledes få hjælp til gennemgang af diverse dokumenter, forhandling og dialog med banken.
 

Du har mulighed for at benytte dig af professionel advokatrådgivning ved din side. Efter en underskrevet købsaftale vil din advokat udarbejde et skøde samt sørge for tinglysning. Skødet er det endelige dokument, der er juridisk bindende, som fastsætter dig som ejer af ejendommen.

Tilstandsrapporten er vigtig

Inden du underskriver en købsaftale, skal du sørge for at gennemgå tilstandsrapporten grundigt. Nogle erhvervsejendomme er af ældre dato, og derfor er det væsentligt at gennemgå bygningen for eventuelle fejl og mangler. I forlængelse af dette er det altid en god idé at tegne en ejerskifteforsikring. Denne vil dække skader og mangler, der skulle opstå, efter du har overtaget ejendommen.
 

Vi samarbejder med nogle af landets bedste boligadvokater og advokater med speciale i erhvervsejendomme, der vil hjælpe dig sikkert i mål med handlen. Her kan du også få hjælp til gennemgang af tilstandsrapporten og få gode råd til, hvad du skal sørge for at have inkluderet i din ejerskifteforsikring.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab