Salg af udlejningsejendom

Få hjælp til salg af udlejningsejendom – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

voue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processe

Salg af udlejningsejendom

Der følger nogle helt særlige forpligtelser og regler for dig, der er i gang med et salg af en udlejningsejendom. Det kan være svært at gennemskue dine vilkår og muligheder, og derfor kan du med fordel benytte dig af en advokat. Ved at alliere dig med en boligadvokat kan du være sikker på at komme bedst muligt gennem et salg.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Hvad er en udlejningsejendom?

Først og fremmest er det vigtigt at få på plads, hvad en udlejningsejendom er. Helt grundlæggende er denne type ejendomme en samlebetegnelse for ejendomme, der udlejes til både privat og erhverv. Erhvervsejendomme dækker over ejendomme, der udelukkende må anvendes til erhverv. Det kan være kontorlokaler eller lager.

En udlejningsejendom med private boliger rummer boliger, hvorfra du får et økonomisk afkast ved at udleje de respektive boliger.

Kom godt igennem et salg

Når det kommer til erhvervsejendomme, vil du være underlagt en række skatteregler, som du skal overholde. Dette gælder ikke kun i forbindelse med dine lejeindtægter. Også ved et eventuelt salg vil du skulle betale skat af din fortjeneste, hvis du ikke opfylder de krav, der stilles.

Har du selv boet i udlejningsejendommen i en periode, kan du undgå at skulle betale skat af din fortjeneste. Dette omfattes af parcelhusreglen, og dette kræver, at du lever op til beboelseskravet. Du skal kunne bevise beboelsen med en relevant dokumentation, hvorefter dette vil blive vurderet.

Få professionel advokatrådgivning

Du skal på en lang række punkter, hvad end du vælger selv at stå for salget eller ej, være særligt opmærksom på forskellige krav og muligheder. Derfor kan det være en fordel at få hjælp fra en advokat, der har en professionel indgangsvinkel til salg af udlejningsejendomme.

En boligadvokat kan hjælpe dig med udarbejdelse af relevante dokumenter, at fastsætte den rette pris og være din personlige køberrådgiver. Du kan desuden også få hjælp til at udarbejde særlige vilkår i forhold til de nuværende beboere i ejendommen.

Ønsker du at sælge din udlejningsejendom til dit barn, skal du stadigvæk betale en eventuel fortjeneste. Du kan her benytte dig af fordelen om en lavere salgspris, hvis dit barn er bosat i ejendommen.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab