Salg af erhvervsejendomme

Professionel Advokathjælp & rådgivning

Muligheder

I dag eksisterer der et væld af muligheder for at købe og sælge erhvervsejendomme. Går du med tankerne om et salg af erhvervsejendomme, er der måske brug for en hjælpende hånd til at komme i mål. I forbindelse med ethvert salg vil der være en række beslutninger og processer, hvor det kan være fornuftigt med professionel rådgivning. Med en advokat kan du få hjælp til salg af en bolig, så du kommer bedst ud på den anden side. Der gælder helt særlige regler og vilkår ved erhvervsejendomme, og disse kan du retmæssigt overholde sammen med din advokat.

Vigtigt i forbindelse med salg af erhvervsejendomme

Erhvervsejendomme benyttes selvsagt til erhverv. Det kan være som kontorlokaler, konferencelokaler eller noget tredje. Når du vælger at sælge erhvervsejendomme, skal du først og fremmest lave en grundig gennemgang af ejendommen. Her bør du få udarbejdet en tilstandsrapport. Samtidig kan din advokat hjælpe dig med at fastsætte den bedste markedspris og gå i dialog med en eventuel ejendomsmægler. Du kan få rådgivning i forbindelse med salgsstrategi, forhandling og udarbejdelse af en købsaftale. Din boligadvokat vil også varetage juridiske opgaver, hvor du skal udarbejde vigtige dokumenter i forbindelse med salget.

Brug en boligadvokat og få det hele med

Som nævnt er der nogle særlige krav til salg af erhvervsejendomme. Du er ikke forpligtet til at udarbejde en tilstandsrapport eller lave en ejerskifteforsikring. Derfor skal du altid fraskrive dig ethvert fysisk mangelansvar i den endelige købsaftale.
Du skal kunne klarlægge, hvilke typer af erhverv der må drives i lokalerne. Der kan være nogle særlige forholdsregler i den respektive bygning, hvis støj eller lignende kan være til gene for naboerne.

Det giver dig trykhed

En boligadvokat vil varetage en række opgaver i takt med salgets fremgang. Det giver dig tryghed, og samtidig kan en potentiel køber få de oplysninger, han eller hun har brug for. I en eventuel forhandlingssituation vil din advokat også være behjælpelig med rådgivning eller stå for selve forhandlingsprocessen.
Det er helt afgørende for dig, at du får afskrevet dig al ansvar ved et salg. Du skal også sørge for at have styr på lejeaftaler, der måtte være i din erhvervsejendom, hvis andre lejer sig ind.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.