Auktionsskøde

Få hjælp til auktionsskøde – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

voue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processe

Auktionsskøde

Vælger du at købe en bolig på auktion, er der visse regler for det skøde, der skal udarbejdes. I den forbindelse er det altid en god idé at alliere sig med en boligadvokat. Når det gælder køb af bolig, er der både juridiske og lovmæssige retningslinjer, der skal overholdes. Dette kan en advokat hjælpe dig med, så det hele bliver gjort på rette vis.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Hvad er et auktionsskøde?

Når en bolig bliver købt på tvangsauktion, kræver det et auktionsskøde. Dette skøde er den endelige overdragelse til dig. Du skal indhente samtlige samtykkeerklæringer fra de pant- og udlægshavere, der er gældende i situationen, og sørge for, at de får udbetalt deres del af budsummen.

For at kunne dokumentere budsummens indfrielse skal du have fremsendt samtykkeerklæringer fra disse. Det gælder også for rekvirenten. Alle dokumenter skal sendes til fogedretten, hvor du ligeledes anmoder om et auktionsskøde.

Du vil modtage dit auktionsskøde i papirform, hvorefter du skal sørge for at få det digitaliseret. Denne proces er omfattende, og derfor er det fornuftigt med en boligadvokat, der kender til de forskellige processer.

Køb af bolig på tvangsauktion

Hvis du vil købe en bolig på tvangsauktion, skal du være særligt opmærksom på blandt andet selve ejendommen, du ønsker at byde på. Ofte vil det kun være muligt at få én besigtigelse gennem fogedretten.

Det er ligeledes vigtigt at være bevidst om, at du som højestbydende køber ejendommen, som den er på auktionsdagen. Der vil ikke blive udarbejdet en tilstandsrapport på boligen, og derfor er bestigelsen særdeles vigtig. Du er ikke dækket ind ved fejl og mangler, og du hæfter for alle disse som køber.

Få hjælp efter handlen

Som nævnt skal du have udarbejdet et auktionsskøde. Dette er gratis for dig, og du bør altid få en advokat til at gøre det grundlæggende arbejde for dig. Når auktionsskødet er godkendt, vil du ikke hæfte for tidligere ejers eventuelle lån og den gæld, der måtte være i ejendommen.

Vil du være sikker på at gøre en god handel? Få hjælp fra en professionel boligadvokat fra vores samarbejdspartnere. Du kan være helt tryg gennem hele processen og komme ud med en god handel.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab