Advokatforbehold

Få hjælp til advokatforbehold – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

Advokat rådgivning med digital profil

Advokatforbehold

Står du overfor et salg eller køb af bolig, kan det være fordelagtigt at få et advokatforbehold.

I forbindelse med et boligkøb kan du få indskrevet et advokatforbehold i købskontrakten. Forbeholdet er din sikkerhed som køber for at kunne gennemgå en underskrevet købsaftale med din advokat.

Hvis din advokat ikke godkender købsaftalen, har du mulighed for at komme fri fra den underskrevne kontrakt. Din advokat vil være din samarbejdspartner som køber af en bolig, hvilket kan sidestilles med sælgers ejendomsmægler, der har interesse i at sælge boligen til den højeste pris.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Derfor skal du få et advokatforbehold

Det er ikke kun muligheden for en grundig gennemgang af en købsaftale, der er essentielt ved et advokatforbehold. Ligeledes sikrer det dig, at fortrydelsesretten afskrives, og dermed skal du ikke betale sælger noget ved fortrydelse.

Uden et advokatforbehold gælder fortrydelsesretten, hvor du som køber skal betale 1 % af købesummen til sælger. Fortrydelsesretten skal tages i brug inden for seks hverdage. Har du derimod et advokatforbehold og vælger at fortryde, skal du ikke betale noget til sælger.

Advokatforbehold for sælger

Skal du sælge din bolig, kan du også vælge at få et advokatforbehold i en købsaftale. Dette fungerer på samme vis som for køberen. Du får mulighed for at gennemgå aftalen grundigt med din advokat og efterfølgende træde tilbage, hvis din boligadvokat ikke godkender den aktuelle købsaftale.

Ofte er det sælger og sælgers mægler, der udarbejder et udkast til en købsaftale. Her kan du med fordel få din boligadvokat med på råd, så den udarbejdes på rette vis.

Dette skal du være opmærksom på i en købsaftale

Der er nogle væsentlige elementer i en købsaftale, som du altid skal være opmærksom på. Først og fremmest er det essentielt med en ejerskifteforsikring. Denne forsikring dækker alle skjulte fejl og mangler i boligen, som var til stede på overtagelsestidspunktet. Dermed kan sælger ikke drages til ansvar for disse fejl og mangler.

Er I flere parter, der vælger at købe en bolig sammen, er det væsentligt at oprette en samejeoverenskomst. Aftalen sørger for at regulere løbende forhold, samejets beståen samt bestemmelse i tilfælde af samejets opløsning.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab