Køb af landbrugsejendom

Få hjælp til køb af landbrugsejendomme – Avoue samarbejder med dygtige advokater landet over, som kan hjælpe og rådgive dig under hele processen.

Advokat rådgivning med digital profil

Køb af landbrugsejendom

I dag findes der mange forskellige boligtyper på markedet. Du har både mulighed for at erhverve dig en andelsbolig, købe et parcelhus eller nyde den friske luft med en landbrugsejendom. I dag er der en stigende efterspørgsel, når det kommer til køb af en landbrugsejendom, og du finder både store og små boliger, der er omgivet af luft og smuk natur.
 

Vil du gerne nå i mål med køb af en landejendom? Så kan det være en fordel at alliere dig med en advokat, der kan varetage en række forskellige opgaver for dig. Vi samarbejder med nogle af de bedste boligadvokater i landet, der hjælper dig godt på vej.

Faste priser

Vi har gjort advokatbranchen digital, og sparet de dyre adresser og prestigefulde møder væk.

Kompetence

Vi har den nødvendige uddannelse, og den nødvendige erfaring til at rådgive dig bedst muligt.

Til aftalt tid, og aftalt pris

Vi holder vores aftaler, og du kan være helt rolig, der kommer ingen store ekstraregninger.

Landbrugsejendom og landejendom

Det er vigtigt at kende til skellet mellem en landbrugsejendom og en landejendom, når du kigger efter din kommende bolig. Der er nogle væsentlige forskelle, der er essentielle for dig, når du skal beslutte dig for, om du er på jagt efter det ene eller det andet.
 
En landbrugsejendom er en fast ejendom, som er omfattet af landbrugsloven. Denne ejendom vil være noteret i et matrikelregister hos Geodatastyrelsen, der sørger for, at du overholder den respektive lovgivning. Ligeledes vil en landbrugsejendoms areal være minimum to hektar, hvilket svarer til 3,6 tønder land.
 

Derimod er en landejendom mindre end to hektar og ses i langt de fleste tilfælde som et nedlagt landbrug. Dermed er ejendommens størrelse markant mindre, og du vil ikke være omfattet af landbrugsloven. I stedet gælder reglerne for almindelige boliger.

Få den rette hjælp til køb af landbrugsejendomme

Når det gælder køb af bolig, er det til enhver tid godt at søge hjælp og rådgivning hos en advokat. I selve handelsprocessen er det nødvendigt med en grundig gennemgang af dokumenter samt mange andre opgaver.
 
Står du overfor et køb af en landbrugsejendom, kan du med fordel få hjælp fra en boligadvokat. Foruden hjælp til forhandlingerne og dialog med banken vil du kunne få en hjælpende hånd til gennemgang af både købsaftale, tilstandsrapport og andre fremsendte dokumenter.
 

En boligadvokat vil også varetage ansvaret for at udarbejde det nødvendige skøde og sørge for tinglysning af samme.

Bliv kontaktet af en advokat

udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet.

Christina Aagard

Advokat (H)

Advoship Anpartsselskab